Спорт

Роналдо ќе го прави син му фудбалер

Роналдо ќе го прави син му фудбалер

Најдобриот фудбалер на светот, Роналдо, изјави дека ќе биде пресреќен ако син му го одбере овој одличен спорт.„Тоа ќе биде добро, а може да работи што било. Желба ми е да е фудбалер, како и да е, тој е најважен“, вели фудбалскиот репрезентативец на Португалија за медиумите од Англија.

Роналдо е татко од 2010-та година, како и да е мајката на млиот Кристијано е анонимна.

Португалецот нагласи дека ако одбере, син му ќе може да биде и со биолошката мајка.

Асот на Реал Мадрид го доведе малиот Кристијано од Соединетите Американски Држави.