Спорт

Роналдо му го фрли микрофонот на новинар (ВИДЕО)

Роналдо му го фрли микрофонот на новинар (ВИДЕО)
Пласманот на Португалија во следната фаза на ЕУРО е неизвесен, а Роналдо без погодок на првенството. Кристијано очигледно е фрустриран од личната и репрезентативната игра, па направи инцидент.
Имено, за време на прошетката на екипата новинар на „CMTV“ се обиде да земе изјава од фудбалерот, но Роналдо му го зема микрофонот и го фрли во реката.