Магазин

Room 313 со George Lee во Бада бум

Room 313 со George Lee во Бада бум

В сабота во Старата скопска чаршија ќе се одржи единствена техно забава.
Тимот на Галерија Бада бум и диџејската формација Room 313 со  George Lee ја најавуваат најдобрата техно забава во градов.