Македонија

РСБСП: Снегот и студот им предизвикаа проблеми на учесниците во сообраќајот

РСБСП: Снегот и студот им предизвикаа проблеми на учесниците во сообраќајот

Иако регистрирана е само една жртва како последица на временската состојба, потребно е поголемо внимание на учесниците во сообраќајот со цел побезбедно и посигурно учество во истиот.