среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 32

Руски научник фотографирал како душа напушта тело!

Оваа метода е напредна техника на Кријановата фотографија која покажува душа на личноста која го напушта телото.

dusa

Последни вести

Фотографиите се навистина неверојатни, а самиот момент на нивното настанување би можел да биде едно од најголемите откритија на човештвото.

ruskinaucnik-tjub-650x423Рускиот научник Константин Коротков тврди дека е во состојба да го фотографира неверојатниот момент кога душа напушта телото. Научникот користи биоелектрографичка камера за да фотографира смрт на некоја личност, а неговите резултати се неверојатни.

Фотографиите се снимени со иновативна метода со гасови на визуелизација. Оваа метода е напредна техника на Кријановата фотографија која покажува душа на личноста која го напушта телото.

Како што кажал Константин Коротков, првиот дел од телото кој го напушта душата е папокот, потоа главата, а последните се препоните и срцето.

dusa1

Рускиот научник исто така ги истражувал и оние кои имале ненадејна несреќа во која ги загубиле животите. Во тие случаи, душите на луѓето кои ја напуштаат земјата неочекувано прво се во состојба на конфузија, а во поголем број на случаи се враќаат во телото неколку дена по смртта. Оваа појава е навистина необјаснива, а може да биде и резултат на вишокот на неискористена енергија.

 

Најчитани вести