Балкан

Руските специјалци стигнаа во Србија

Руските специјалци стигнаа во Србија

Авион на Министерството за вонредни состојби со 70 спасувачи пристигна денеска во Србија.

Заменикот на руското министерство, Едуард Чижиков, кажал дека руските спасувачи ќе останат во Србија онолку колку што ќе биде потребно.