петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 0

Сабота – отворен ден на Управата за имотно правни работи во Зелениково

Утре граѓаните на Општина Зелениково ќе имаат можност да се консултираат и информираат за своите имотно-правни проблеми. Директорот на Управата за имотно правни работи Зоран Крстаноски во општинската зграда од 11 до 15 часот ќе врши прием на граѓани.

elektronsko-povrzuvanje-na-instituciite-so-agencijata-za-katastar

Поврзани вести

Утре граѓаните на Општина Зелениково ќе имаат можност да се консултираат и информираат за своите имотно-правни проблеми. Директорот на Управата за имотно правни работи Зоран Крстаноски во општинската зграда од 11 до 15 часот ќе врши прием на граѓани.

Во текот на денот директорот Крстаноски ќе оствари и средби со жителите на населените места Ново Село, Пакошево, Таор, Орешани и Зелениково.

Најчитани вести