Свет

САД: Oд студ – во океан замрзнаа и брановите!

САД: Oд студ – во океан замрзнаа и брановите!

Зимата не е толку љубезна во САД оваа година, каде температурите се далеку под нулата.

Североисточните држави во САД, како Масачусетс се погодени од снег, студени ветрови и температури под нулата.

Толку е ладно што брановите почнале да смрзнуваат.

Фотографот Џонатан Нимерфрох сними неверојатни фотографии од смрзнатите бранови.

Погледнете.

2frozenwave

frozenwave