недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 24

Саем за вработување утре во Струмица

Саемот за Вработување , ќе почне во 11 часот и ќе биде отворен за посетители сѐ до 15 часот. Место на одржување е Домот на култура „Антон Панов” во Струмица.

saem

Последни вести

Kараванот на Саеми за Вработување, во организација на Агенција за вработување на Република Македонија, утре продолжува во Струмица. На саемот ќе се претстават повеќе од 40 компании.

Со ова, продолжува караванот Саеми за вработување, во организација на Агенција за Вработување на Република Македонија. Агенцијата, на овој начин, верува дека ќе успее да помогне при дополнителното доближување на компаниите и граѓаните, како легитимна понуда и побарувачка на пазарот на труд.

На саемот ќе се обрати Директорот на Агенција за Вработување на Република Македонија, Влатко Поповски. Дополнително, во склоп на саемот свои излагања и презентации ќе имаат дел од компаниите учеснички на истиот.

Саемот за Вработување , ќе почне во 11 часот и ќе биде отворен за посетители сѐ до 15 часот. Место на одржување е Домот на култура „Антон Панов” во Струмица.

Најчитани вести