Македонија

Саем за вработување во Струмица

Саем за вработување во Струмица

Караванот за вработување во организација на Агенцијата за вработување на Република Македонија денеска продолжува во Струмица, каде што ќе се претстават повеќе од 40 компании.

На саемот, како што е најавено, ќе се обрати директорот на Агенцијата за вработување Влатко Поповски, а излагања и презентации ќе имаат и дел од компаниите учеснички на самот.