Магазин

Шајло Џоли Пит сака да стане машко

Шајло Џоли Пит сака да стане машко

Ќерката на најпознатата холивудска двојка, Анџелина и Бред, Шајло Џоли Пит многу сака да се облекува во алиштата на своите браќа, а често истакнува дека сака да стане момче.

Со оглед на тоа што двојката навистина го сака најдоброто за нивното дете, тие одлучиле да се консултираат со психолог во врска со овој случај.

– На родителите им најважно е Шајло да биде среќна и самоуверена, па подготвени се да направат се за  да и дадат дом полн со љубов каде ќе се чувствува сигурно, вели извор близок на семејството Џоли-Пит.

Бред во едно интервју призна дека неговата ќерка Шајло Џоли Пит бара да ја викаат Џон, а Анџелина уште во 2010 година кај Опра призна дека нејзината ќерка сака да биде момче и побарала да ја истржат кратко.

– Сака да носи машка гардероба и повеќе се дружи со нејзиниот брат. Всушност, таа верува дека е нивни брат, рече  тогаш Анџелина.