Магазин

Сакате да изгледате модерно? Ова се боб-фризури за зимава… (ФОТО)

Сакате да изгледате модерно? Ова се боб-фризури за зимава…   (ФОТО)
Сакате да изгледате модерно? Ова се боб-фризури за зимава...

Со боб-фризура сигурно дека ќе бидете модерни. Боб-фриурите се толку популарни што можете да ги носите со години и секогаш ќе изгледате добро..

Ова е мал потсетник за тоа на каков облик на лицето каква боб-фризерка му прилега.

-Ако имате округло лице, подобро ќе ви прилега нешто подолга боб-фризура.

-Боб најмногу одговара на тенка, до средна густа коса. Но, може да се изведе и на кадрава коса.

-Ако имате долга коса, може да се направи ниска пунџа.

Галеријата со боб-фризури може да ја погледнете на следната страница…