Магазин

ВИДЕО: Салма Хајек и во петтата деценија се разголи

ВИДЕО: Салма Хајек и во петтата деценија се разголи

Салма Хајек и во петтата деценија се разголи. Актерката можеби има 48 години, но без некој да ви каже веруваме дека нема да ви падне на памет дека таа е во петтата деценија од животот.

Во комедијата Some kind of beautiful актерката се соблече целосно гола за потребите на некои сцени и докажа дека годините незначат ништо и дека се само бројки.

Ако изгледате добро тогаш сакате да се покажувате, изјави неодамна актерката и го потврди тоа со топлес фотографиите за магазинот „Алур“.

Tоплес фотографии на Салма Хајек за магазинот „Алур“
Салма Хајек <strong>и во петтата деценија се разголи</strong> – топлес фотографии за магазинот „Алур“

Нема никаков сомнеж дека Салма  изгледа фантастично, а нејзината убавина може да се мери само со нејзината енергија.

Во споменатата комедија Салма се појавува заедно со Пирс Броснан и Џесика Алба.
Во споменатата комедија Салма се појавува заедно со Пирс Броснан и Џесика Алба.

Во споменатата комедија Салма се појавува заедно со Пирс Броснан и Џесика Алба. Броснан ја толкува улогата на развратен професор со кого една од студентките ќе забремени. Салма е сестра на студентката која подоцна исто така ќе заврши во кревет со професорот.