Спорт

Самарџиски нема повеќе да игра за Македонија?!

Самарџиски нема повеќе да игра за Македонија?!
Самарџиски нема повеќе да игра за Македонија?!
Центарската позиција, која ионака е една од „најтенките“ во нашиот состав би можела да биде дополнително ослабена откако Предраг Самарџиски најавил дека нема да може да му помогне на националниот тим во претстојниот квалификациски циклус, објави спортскиот портал ЕКИПА.