Македонија

Само летовите за и од Истанбул утрово не се реализирани на скопскиот аеродром

Само летовите за и од Истанбул утрово не се реализирани на скопскиот аеродром

Утрово на скопскиот аеродром „Александар Велики“ не беа реализирани летовите за и од Истанбул.

Летовите за Лондон, Виена и Загреб утрово се остварени, а со мало слетаа авионите од линијата од Виена.