Магазин

Самохрана мајка направи фустан од ластичиња, го продаде за 291.000 долари

Самохрана мајка направи фустан од ластичиња, го продаде за 291.000 долари

Самохрана мајка направила одличен потег и заработиле неверојатни 291 илјади долари многу едноставно.

Таа направила фустан од 20.000 разнобојни ластичиња, а истиот е продаден преку „ebay“ .

За правењето на фустанот биле потребни повеќе од 40 часа.

Ја облекла својата ќерка во фустанот ја фотографирала  и го понудила по почетна цена од 85 долари. Идејата била само да се покријат трошоците.

На крајот понудата била многу поголема од очекуваната. За фустанот се водела аукциска војна, имало 137 понуди, а бил продаден за 291.000 долари.