Македонија

Самоубиство во Куманово

Самоубиство во Куманово

Утрово во 8.20 часот, граѓани  пријавиле во кумановската полицијата дека на плочник во зграда, лоцирана на улицата „Димитрије Туцовиќ„ во Куманово е пронајдено безживотно тело на повозрасен маж.

Полицијата изврши увид и утврди дека станува збор за самоубиство на 62-годишен кумановец со иницијали Љ.М.