Македонија,Крими хроника

Самоубиство во Скопје

Самоубиство во Скопје

Попладнево во скопската населба Карпош 4 на улицата Волгоградска се случило самоубиство.

Од Министерството за внатрешни работи ја потврдуваат информацијата до која дојде НетПрес.

Оттаму потврдуваат дека се работи за самоубиство, а жртва е маж во поодминати години.