Македонија

Санирање на дефектот на водоводната мрежа на улица Сараевска

Санирање на дефектот на водоводната мрежа на улица Сараевска

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Сараевска број 9 без водоснабдување се дел од корисниците од улиците Сараевска и Јајце од вчера од 16 часот.

Како што информираат од јавното претпријатие „Водовод“, дефектот ќе биде саниран денеска.