Магазин

Сања Лефкова стана мајка

Сања Лефкова стана мајка

Македонската пејачка Сања Лефкова вчера роди  машко дете, кое ќе се вика Никола.

Пејачката на социјалната мрежа Фејбук ја соопшти радосната вест на своите пријатели и обожаватели.

1lefkovaslik