четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 61

Санкционирани петнаесет вработени во МВР

mvr-mvr

Последни вести

Дисциплински постапски се поведени против петнаесет вработени во МВР.

На 12 вработени изречена им е парична казна, двајца добија мерка запирање на постапката, а на еден вработен мерка – писмено предупредување.

Најчитани вести