Магазин

ВИДЕО: Сара Џесика Паркер и на 50 години ќе ве плени

ВИДЕО: Сара Џесика Паркер и на 50 години ќе ве плени

Сара Џесика Паркер и на 50 години ќе ве плени со нејзината фигура на плажа.

Голем дел од вас ќе мора да признаат дека воопшто не ни сонувале дека Сара Џесика Паркер, која и натаму е позната како Кери Бредшо од култнатра серија „Сексот и градот“ има толку добро тело.

Сара Џесика Паркер и на 50 години ќе ве плени
Сара Џесика Паркер и на 50 години ќе ве плени

Актерката има 50 години, а на нејизниот изглед може да и позавидат и голем број дупло помлади девојки.

Ова видео го потврдува тоа. А во него можете да ја видите познатата актерка како ужива во Ибица, каде одлучи да го помине годинешниот одмор.