Македонија

Саздов: Граѓаните од дијаспората, на 24 април по четврти пат ќе имаат можност да покажат што мислат за СДСМ

Саздов: Граѓаните од дијаспората, на 24 април по четврти пат ќе имаат можност да покажат што мислат за СДСМ

На вчерашната 75-та пленарна седница во Собранието на Република Македонија пратениците ги изгласаа пакет законите кои беа договорени во Пржино.

На оваа седница за збор се јави и пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Павле Саздов кој како пратеник од дијаспората говореше за измените на Изборниот законик.

На почетокот од…