петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 64

СДА ги повикува граѓаните масовно да излезат на граѓанскиот собир во понеделник

sobir{znaminjaaa

Последни вести

Странката на демократска акција ги повикува сите граѓани на Република Македонија, а посебно членовите и симпатизерите на СДА на Македонија и сите Бошњаци во Република Македонија, масовно да излезат на народниот митинг, на 18 мај, организиран од Вмро-Дмпне и коалицијата за Подобра Македонија,  и со тоа да дадат подршка на Владата на РМ за стабилна и силна Македонија.

Најчитани вести