Македонија

ФОТО: СДСМ фатени во тесно, се вадат со очигледни монтажи и местенки

ФОТО: СДСМ фатени во тесно, се вадат со очигледни монтажи и местенки

Откако се појавија информации за тесните врски и очигледно редовна комуникација меѓу криминалната група фалсификатори и техничкиот министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски, како и неговата матична партија, опозициската СДСМ, очигледно изверзирани за фалсификат, раководството на опозицијата, односно на Социјалдемократите, пласира уште една фотомонтажа.

Но, интересно е тоа што оваа фотомонтажа, е прилично неинтелегентно и аматерски изработена и затоа веднаш се фатени живи.

На монтираната фотографија се гледа еден од тројцата осомничени фалсификатори, за кои се претпоставува дека биле во безрезервна служба на СДСМ.

Поточно на фотографијата е приведениот Аднан Сума, а до него е вметнат…