Македонија,Политика

СДСМ на четврти март ќе го избере кандидатот за претседател

СДСМ на четврти март ќе го избере кандидатот за претседател

На четврти март опозициската СДСМ ќе го обелодени името на својот кандидат за претседател на претстојните избори.

Ова, како што информираат од партијата, следи по одлуката 16-от Конгрес на партијата да се одржи на четврти март.

Конгресот на партијата ќе се одржи во хотелот Александар Палас.