четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

СДСМ не знае веќе што праќа во јавноста

sdsmslika

Поврзани вести

Соопштенијата на СДСМ, коишто очигледно други им ги спремаат, факт што се гледа во тоа што им оставаат празен простор во истите за луѓето од СДСМ да ги дополнат со измислени бројки, тие заради брзање и паника пуштаат соопштенија со многу киксови и многу празни места како и со многу граматички грешки, пишува Курир.

Граѓаните се повеќе се прашуваат што се случува СДСМ.

Најчитани вести