ТОП,Македонија

СДСМ продолжува да ја потценува интелигенцијата на граѓаните

СДСМ продолжува да ја потценува интелигенцијата на граѓаните
СДСМ продолжува да ја потценува интелигенцијата на граѓаните

Главниот адут на СДСМ повторно се лажните и нереални ветувања.

Миленичката на Шеќеринска, Лидија Димова вчера најави дека преку Европскиот социјален фонд СДСМ во Македонија ќе донесе повеќе десетици МИЛИЈАРДИ евра.
Со оваа најава Лидија од земјата на чудата го следи патот на својот политички ментор Шеќеринска која на 15-ти септември најавуваше и успешно не го оствари ветувањето за по еден вработен од секое семејство.

Истата Шеќеринска после самитот на НАТО во Букурешт повторно го извади магичното стапче и најави влез на Македонија во ЕУ и НАТО за шест месеци, без да каже како ќе го стори тоа.

Граѓаните тогаш им покажаа на Радмила Шеќеринска и на СДСМ колку веруваат во нивните лаги.