вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 46

Се асфалтираат двете улици во Големо Коњари

ulici konjare

Последни вести

Жителите на населеното место Големо Коњари наскоро ќе добијат асфалт на две улици во должина од 700 метри.

Овие два проекти ќе бидат реализирани преку Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој за 2015 година.

Со нивна реализација, која е од суштинско значење за стопанството ќе се подобри и квалитетот на животот на граѓаните.

Најчитани вести