Магазин

Се бакнувале 68 минути без престан

Се бакнувале 68 минути без престан

Голем број парови Денот на вљубените го одбележаа на Мостот на љубовта во Врњачка бања, на осмиот по ред натпревар во најдолг бакнеж. Победничкиот бакнеж траел цели 68 минути!

-Пред почетокот на натпреварот Ѓорѓе ме запроси. Бев воодупевена бидејќи не ја знаев неговата намера. Го сакам уште повеќе, бидејќи не е мала работа јавно да ги икажеш чувствата пред волку голем број медиуми и публика…Ова за нас е двојна победа, вели Ирена Алурац, која со својот партнер Ѓорѓе Божиќ победи на натпреварот за најдолг бакнеж.

Парот од Крушевац, учествувал на натпреварот за најдолг бакнеж и има победено во 2013, 2014 и 2015 година.

Овогодишната награда – патување во Прага, велнес викенди и накит привлекле голем број натпреварувачи.

Останатите парови најпосле моат да здивнат – Ирена и Ѓорѓе дефинитивно го најавија своето повлекување, оставајќи можност да победи некој друг пар.