Македонија

Се чистат каналите во општина Илинден

Големото невреме кое викендов го зафати Скопје нанесе штета и во општина Илинден.

Денес се чистат каналите во оваа скопска општина и им се помага на граѓаните кои беа погодени од поплавите.ilinden-kanal25