вторник, 6 декември 2016  |  Вести денес: 0

Се формираше Асоцијација на автомобилската индустрија

asocijacija-360x165

Последни вести

Стопанската комора на Македонија иформира дека во рамки на Советот на странски инвеститори е формирана Асоцијација на автомобилската индустрија.

Асоцијацијата ќе биде промовирана утре, а за нејзин претседавач е избран Аврам Стојчевски.

Најчитани вести