недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 24

Се издава опрема за два шанка на плажата „Карач“ во Стар Дојран

dojran500

Последни вести

Општина Дојран по пат на јавна објава огласи издавање под закуп на урбана опрема за уредување на летни шанкови на плажата „Карач“ во Стар Дојран.

Со опремата која ќе се издава на електронска аукција ќе се опремат два шанка на плажата „Карач“ за времетраење од пет години по почетна цена на месечната закупнина од 12.300 денари.

Право за учество на електронското јавно наддавање имаат сите домашни и странски физички и правни лица кои ќе уплатат депозит во висина од 5 отсто од месечната закупнина.

Пријавите за учество на јавното наддавање се поднесуваат до 30 март на адреса на локалната самоуправа во Дојран, а електронското наддавање ќе се одржи на 3 април со почеток во 11 часот.

Најчитани вести