Македонија

Се излеа Вардар пред Гевгелија – Сообраќајот во прекин

Се излеа Вардар пред Гевгелија – Сообраќајот во прекин

Сообраќајот на патниот правец Р1401, кај клучката Марвинци – Гевгелија е во прекин поради излевање на реката Вардар на сообраќајницата.