Македонија

Се излеа Вардар, забрана за сообраќај на птниот правец Демира Капија – Корешница

Се излеа Вардар, забрана за сообраќај на птниот правец Демира Капија – Корешница

На патниот правец  Демир Капија – Корешница  во 10.30ч. се воведува забрана за сообраќај на лесни возила поради  излевање на реката Вардар на коловозот.