Македонија

Се излекувал од рак со мед и лековити билки!

Се излекувал од рак со мед и лековити билки!

Анте Крешиќ, од БиХ се излекувал од тежок облик на рак на белите дробови со помош на мед и лековити билки.

Ракот му бил дијагностициран во 2001 година, а ој спасот го побарал во алтернативната медицина. Вели дека не поминало многу време кога го почувствувал подобрувањето.

– Кога по неколку месеци отидов на контрола во Загреб, лекарите не можеа да поверуваат дека се уште сум жив. А кога ги видоа резултатите, веќе ништо не им беше јасно – раскажал тој.

Лекарите го советувале да продолжи со своите терапии. По неое време наодите му биле како да никогаш немал здравствени проблеми.

Моментално Анте се занимава со пчеларство и двоите искуства ги споделува со луѓе од целиот свет.