среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 51

Се монтира мебел во Студентскиот дом „Гоце Делчев“ (ФОТО)

Владата најави и изградба на нов Студенстски дом, а во моментот сеуште се разгледуваат потенцијални локации.

Се монтира мебел во Студентскиот дом „Гоце Делчев“

Се монтира мебел во Студентскиот дом „Гоце Делчев“

Поврзани вести

Новиот мебел за Студентскиот дом „Гоце Делчев“  е пристигнат и се монтира во просториите. Идната недела ќе почне етапното префрлање на студентите од блокот А во комплетно реконстуираниот блок Б, по што ќе се почне со реконструкција на блокот А.

Целиот комплекс се очекува да добие нов лик до почетокот на 2017. Инвестиција е во вредност од околу шест милиони евра.

Владата најави и изградба на нов Студенстски дом, а во моментот сеуште се разгледуваат потенцијални локации.

studentski1

studentski2

studentski3

studentski4

studentski6

studentski

Најчитани вести