Македонија

Се обиделе да крадат дрва

Се обиделе да крадат дрва

На 11.09.2014 година во 16,00 часот на м.в. Црн камен, во атарот на с.Танушевци, скопско, од страна на полициски службеници пронајдени се 50м³ исечени букови огревни дрва, без печат.

На лице место излезена е Шумска полиција.