Македонија

Се одложува донацијата од Руската Федерација за поплавените

Се одложува донацијата од Руската Федерација за поплавените

Поради технички причини авионот со донацијата од Руската Федерација се одложува за непознат период, информираат од Дирекцијата за заштита и спасување.

Оттаму посочуваат дека авионот со донацијата не полетал.