Балкан

Се огласи таткото монструм кој си го фрли бебето од прозор

Се огласи таткото монструм кој си го фрли бебето од прозор

ЈАс и мојата сопруга имаме веќе две деца, верата не ми дозволува да имам три. Знам што направив, ми пукна филмот! Со овие зборови се огласи таткото-монструм кој си го фрли бебето од 5 спрат, старо само 15 дена.

По трагедијата во која го фрлил детето откако се скарал со сопругата, Борислав вриштел, а полицајците го совладувале цели 20 минути, дознава српскиот Курир.

Невропсихијатарот кој го прегледал мажот заклучил дека не е во состојба да биде сослушан. Сосседите влат дека тој и сопругата постојано се тепале и карале, но дека не чекувале ваква крвава разврска.