петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 56

Се отвора првата ,,Библиотека на плажа” во Дојран

Се отвора првата ,,Библиотека на плажа” во Дојран

Се отвора првата ,,Библиотека на плажа” во Дојран

Поврзани вести

Се отвара првата ,,Библиотека на плажа”, на Градската плажа во Дојран.

Ова ќе биде уживање за сите посетители кои бесплатно ќе можат да читаат и уживаат додека се на плажа.

se-otvora-prvata-biblioteka-na-plazha-vo-dojran-1

Се отвора првата ,,Библиотека на плажа” во Дојран

Со почеток од 11 часот, на градската плажа во Дојран, претставниците од медиумите и сите посетители ќе може да читаат книги од библиотеката на плажа во друштво на Градоначалникот на Општина Дојран, Борче Стамов, како и Дејан Павлески, првиот човек на Клуб Матица.

Првата „Билбиотека на Плажа“ ќе започне со работа во Среда на 15.07.2015 година.

Најчитани вести