Македонија,Магазин

Се отвори летниот “Сектор”

Се отвори летниот “Сектор”

Започна сезоната на летни журки во Сектор по отворањето со Гоце Саф и диџеј Чваре.
Како и секоја година досега, репертоарот на Сектор 909 ќе има различни стилови на музика. Менаџерскиот тим на клубот се погрижи и ова лето вечерите да бидат резервирани за врвни домашни и странски артисти и диџеи што ќе го диктираат ритамот на кој ќе игра метрополата.
Листата на гости што ќе настапуваат е долга, но имињата засега не се откриваат и се чуваат како изненадување за публиката.
Лани клубот прослави 10 години постоење.