вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 52

Се појавија лажни банкомати, а еве и како изгледаат (ВИДЕО)

Се појавија лажни банкомати, а еве и како изгледаат

Се појавија лажни банкомати, а еве и како изгледаат

Последни вести

Криминалците во Бразил најдоа нов начин преку кој ги крадат своите сограѓани. Тие повеќе не се трудат да кршат  и крадат банкомати со оглед дека тоа бара премногу труд и мака. Исто така, секогаш постои решение и можност да бидат фатени, па искусните бразилски криминалци пронашле ново решение.

Наместо банкоматите да ги „корнат“ од ѕидовите , Бразилците едноставно смислиле еден вид на маски, имитации на банкомати со кои го прекриваат вистинскиот банкомат.

Најчитани вести