недела, 20 август 2017  |  Вести денес: 0

Се положија цвеќиња пред споменикот на основачите на ВМРО

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски и секретарот на Град Скопје, Марјанчо Тодоровски, по повод државниот празник 23 Октомври – Денот на Македонската револуционерна борба, положија цвеќиња пред Споменикот на основачите на Внатрешната македонска револуционерна организација во паркот „Жена борец“, наспроти Собранието на Република Македонија.

цвеќиња

Поврзани вести

Пред Споменикот на основачите на Внатрешната македонска револуционерна организација цвеќиња положија и делегации од Владата на Република Македонија, од Армијата на РМ, од политички партии и граѓански здруженија.

koce-polozi-640x425

Најчитани вести