Балкан

Се породила по сообраќајна несреќа

Се породила по сообраќајна несреќа

Сообраќајна несреќа се случила синоќа во Тузла, БиХ кога возачот М.Ш. изгубил контрола над возилото и удрил во ограда од семејна куќа.

Во несреќата немало повредени, а на возилото причинета е материјлна штета.

Она што следувало потоа е среќа во несреќа. Сопатничката од автомобилот била во деветтиот месец од бременоста, а по несреќата се породила.