Магазин

Се повреди Џејмс Бонд

Се повреди Џејмс Бонд

Даниел Крег беше на операција откако се повреди на сетот на новиот филм за Џејмс Бонд.

Како што соопштуваат странските медиуму, 47-годишниот актер наводно бил подложен на помал „оперативен зафат“ на неговото колено во Њујорк.

Операцијата беше направена за време на паузата што филмската екипа ја направи со снимањето за велигденските празници.