недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Се продава 5 денарка

download

Последни вести

Македонците навистина знаат да бидат креативни. Покрај многуте страни на соцјалните мрежи на кои се огласуваат користени и некористени работи за продажба од гарнитури, мобилни телефони, трпезариски маси, автомобили, облека и што уште не, наидовме на еден навистина интересен оглас.

Имено, младото момче навистина ја изразило својата кретивност во својот оглас и направи нешто што на малкумина би им текнало. Неговиот оглас гласи:

„Продавам 5 денари. Производство 2008. Неколку пати само искористена, многу сочувана, нема ниедна гребнатинка. Цена во инбокс“.

Погледнете како изгледа производот:

Screenshot_1

Најчитани вести