сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 23

Се продава имот за специјална детска болница во Охрид

imot-detska-bolnicaa

Последни вести

Се продава имот за специјална детска болница, а деталите за аукцијата се објавени на сајтот на Министерството за финансии.

Станува збор за продажба на недвижни ствари-објекти на Специјална детска болница во Охрид на ул. „Св.Стефан“ ИЛ.бр.1318, КО Конско на КП.бр.2742/1 и 2742/3.

Имотот е со површина од 6.751м2.

Аукцијата ќе се одржи на 24-ти февруари точно напладне.

Повеќе детали погледнете ОВДЕ

Најчитани вести