среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 60

Се продава позитивен тест за бременост

testtt

Последни вести

Го продавам мојот позитивен тест за бременост. Наменет е за сите девојки и жени на кои што би можел да им користи. Оваа понуда осамна на веб страна за аукција во Србија.

Овој необичен оглас бил поставен во категоријата „за мајки и деца“ и ако се земе во предвид бројот на прегледи, тој наишол на голем интерес кај посетителите на веб страната.

Сепак, откако била поставена понудата за овој артикал, за кој не постои гаранција и чијашто вредност е проценета на 2000 динари, нема ниту една понуда.

Најчитани вести