Македонија

Се разнел со бомба во сопствената куќа

Се разнел со бомба во сопствената куќа

Во Сремска Митровица во Србија попладнево се случи страшна трагедија. Човек се разнел со бомба во сопствената куќа.

Како што соопштуваат српските медиуми, Властимир В. Бил сам во домот. Тој околу 14.00 часот попладнево го повлекол осиграчот од бомбата и на тој начин си го одзел животот.

Засега никој незнае зошто овој човек се разнел со бомба и зошто одлучил на таков страшен начин да си го одземе животот.